Ατμοσίδερο σύστημα σιδερώματος με δεξαμενή νερού 1,5l


Το σύστημα σιδερώματος είναι μία λύση που προτιμούν όλο και πιο πολλοί καταναλωτές, σήμερα.

Το Philips PerfectCare Ατμοσίδερο Σύστημα Σιδερώματος Σίδερο Σιδερώματος με Γεννήτρια ατμού , Δεξαμενή Νερού 1,5l 2400 W, GC 7643/20 σας δίνει τη δυνατότητα να σιδερώσετε τα τζιν σας όπως τα μεταξωτά σας ρούχα, χωρίς να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία.

Διαθέτει επαναστατική τεχνολογία με επεξεργαστή Smart Control, που ελέγχει με ακρίβεια τη θερμοκρασία της σόλας και το καθιστά ικανό να μη χρειάζεται πλέον να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία και συμπαγή γεννήτρια ατμού ProVelocity, που παράγει περισσότερο ατμό για ταχύτερο σιδέρωμα. Ακόμα, επιτρέπει έναν πιο συμπαγή σχεδιασμό, για την ευκολότερη αποθήκευση του ατμού.

Με τη χρήση της λειτουργίας ECO με μειωμένη παραγωγή ατμού, μπορείτε να εξοικονομείτε ενέργεια ενώ επιτυγχάνετε άψογο σιδέρωμα. Για γρήγορο σιδέρωμα, επιλέξτε τη λειτουργία Turbo, για παραγωγή περισσότερου ατμού.

Το σίδερο ατμού έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιεί νερό βρύσης, γεμίζοντας ανά πάσα στιγμή, ενώ η δεξαμενή νερού 1,5 λίτρων σας επιτρέπει να σιδερώσετε έως και 2 ώρες στη σειρά με μία μόνο γέμιση. Ο ισχυρός, κανονικός ατμός που παράγεται εισχωρεί βαθιά μέσα στο ύφασμα, ενώ η δύναμη του ατμού είναι ρυθμιζόμενη ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Χαρακτηριστικά:

    Περιστροφή του καλωδίου: 180 ° περιστροφή σχοινιού

    Χρόνος θέρμανσης :2 λεπτά

    Μήκος καλωδίου:1,6 m

    Αποθήκευση καλωδίου: Χώρος αποθήκευσης καλωδίου

    Μήκος καλωδίου ισχύος:1,8 m

    Επαναφορτιζόμενη ανά πάσα στιγμή: ναί

    Ασφαλές για όλα τα υφάσματα ακόμα λεπτό σαν μετάξι

    Αυτόματη απενεργοποίηση : ναί

    Σύστημα κλειδώματος

    Δεξαμενή νερού: 1500 ml

    Πλήρωση και αποστράγγιση του νερού

    Μέγιστη πίεση αντλίας. 5,5 bar

Be the first to review this item!


Bookmark this

28 Mar 2018


By Giorgos Vallas
Advertisement