Φεστιβάλ μοτοσυκλέτας (Bike Show 2018) Harley-Davidson


Μια πολύ ευχάριστη συγκέντρωση ρομαντικών!

 

Το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Περιστερίου για ακόμη φορά το Φεστιβάλ Μοτοσυκλέτας (Bike Show 2018),

 

Η πρωτότυπη αυτή γιορτή οργανώθηκε από την Harley Davidson Club Hellas (HDCH), με την υποστήριξη του Δήμου Περιστερίου και είχε ελεύθερη είσοδο!

 

Στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο βρήκαμε ξεχωριστά περίπτερα: Harley Davidson Customizing, Bazaar, Shows, Happenings, Tattoos, Games! Ακόμη, έκθεση Κλασικών Μοτοσυκλετών,  Bazaarr ρούχων, ανταλλακτικών και μεταχειρισμένων μηχανών Harley Davidson.

 

Το Σάββατο το απόγευμα έγινε δυναμομέτρηση στις μοτοσυκλέτες, ώστε να μετρήσουν τα "άλογα", με την πολύτιμη βοήθεια του "Custom Harley Specialist" και το βράδυ οι επισκέπτες απόλαυσαν Live music με τους θρυλικούς 2002 GR και Support group τους orizontes.

 

Την Κυριακή είχαμε καλλιστεία μοτοσυκλετών Harley Davidson, σε διαφορετικές κατηγορίες και βραβεύσεις! Φέτος τα μέλη του Harley Davidson Club Hellas (HDCH) στήριξαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου. Κατά την προσέλευση, οι επισκέπτες έφεραν μαζί τους και παρέδωσαν, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα πάνε σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη! Έτσι, συνδυάστηκε το τερπνό μετά του ωφελίμου!

 

Αξίζουν συγχαρητήρια στους οργανωτές για την άψογη οργάνωση και τις έξυπνες ιδέες τους!

 

Be the first to review this item!


Bookmark this

16 Oct 2018


By Στέφανος Σιμωτάς
Advertisement