Μηχανή για απολαυστικό espresso


Η καφετιέρα εσπρέσο  είναι μία μηχανή, την οποία θα βρείτε εύκολα στην αγορά σε πολλά και διαφορετικά μοντέλα. Τα νέας γενιάς προϊόντα υπόσχονται να σας προσφέρουν υπέροχο καφέ.

Η μηχανή Nespresso Krups Pixie XN3020S είναι εύκολη στη χρήση, ενώ παράλληλα προσφέρει άψογη ποιότητα καφέ, ισάξια με αυτή ενός επαγγελματία barista, χάρη στην απλή one-touch λειτουργία της και το κατοχυρωμένης ευρεσιτεχνίας σύστημα εκχύλισης που διαθέτει, το οποίο αποδίδει πίεση έως και 19 bar.

Ακόμη, ο δίσκος αποστράγγισης για μεγάλα ποτήρια συνταγών και η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που απενεργοποιεί αυτόματα τη μηχανή μετά από 9 λεπτά αδράνειας, θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Ο γρήγορος χρόνος θέρμανσης συνεπάγεται ότι το νερό φτάνει στην ιδανική θερμοκρασία σε μόλις 25 δευτερόλεπτα. Κάθε μηχανή περιλαμβάνει ένα σετ καλωσορίσματος με 16 κάψουλες από τις Εκλεκτές Ποικιλίες καφέ Nespresso. Έχει συμπαγή και εργονομικό σχεδιασμό.

 Χάρη στις μικρές διαστάσεις της, η μηχανή καφέ Pixie ταιριάζει σε κάθε κουζίνα και διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων και δύο φινιρίσματα. Με μόλις 11 εκ. πλάτος, πιάνει ελάχιστο χώρο και είναι τέλεια για τις μικρές αστικές κουζίνες.

Δε χρειάζεται να περιμένετε σχεδόν καθόλου για να ζεσταθεί η μηχανή πριν επιλέξετε το μέγεθος του καφέ σας. Με ένα άγγιγμα και αναμονή μόλις 25 δευτερολέπτων, το νερό αγγίζει την ιδανική θερμοκρασία για να φτιάξετε έως και εννιά καφέδες, χωρίς να χρειαστεί να γεμίσετε το χωρητικότητας 0,7 L δοχείο νερού της.

Be the first to review this item!


Bookmark this

30 Jan 2018


By BizNews
Advertisement