Μηχανή espresso για υπέροχα ροφήματα


Η εσπρεσιέρα είναι μία μηχανή που θα βρείτε εύκολα στην αγορά σε δεκάδες διαφορετικά μοντέλα. Τα νέας γενιάς προϊόντα υπόσχονται να κάνουν τη διαφορά.

Η μηχανή Nespresso Krups Inissia XN1004S με ελάχιστο ανθρακικό αποτύπωμα, κομψό design, μικρό βάρος και εργονομική λαβή για εύκολη χρήση, είναι μία «ευφυής» και μικρή συσκευή καφέ, που υπόσχεται να διευκολύνει τη ζωή σας. Διατίθεται σε μία πλήρη παλέτα χρωμάτων, ικανοποιώντας όλες τις προτιμήσεις. Ταιριάζει σε όλους τους χώρους.

Δε χρειάζεται να περιμένετε σχεδόν καθόλου για να ζεσταθεί η μηχανή, προτού επιλέξετε το μέγεθος του καφέ σας, ενώ με ένα άγγιγμα και αναμονή μόλις 25 δευτερολέπτων, το νερό αγγίζει την ιδανική θερμοκρασία για να φτιάξετε έως και 9 καφέδες, χωρίς να είναι αναγκαίο να γεμίσετε το χωρητικότητας 0,7 L δοχείο της.

Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος της δόσης με δύο προγραμματιζόμενα κουμπιά Espresso και Lungo. Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας σβήνει αυτόματα τη μηχανή σας μετά από 9 λεπτά αδράνειας, ενώ ο αναδιπλούμενος δίσκος αποστράγγισης εξυπηρετεί μεγαλύτερα μεγέθη κουπών και επανέρχεται κάτω αυτόματα, μόλις απομακρύνετε την κούπα σας, προκειμένου να συλλέξει τις επιπλέον σταγόνες.

Κάθε μηχανή περιλαμβάνει ένα σετ καλωσορίσματος με 16 κάψουλες από τις Εκλεκτές Ποικιλίες Nespresso. Δοκιμάστε τις και βρείτε ποιες είναι αυτές που ταιριάζουν καλύτερα στις γευστικές σας προτιμήσεις.

Τέλος, μπορείτε να παραγγείλετε τις κάψουλες Nespresso μέσω του Nespresso Club, κατεβάζοντας την εφαρμογή Nespresso στο smartphone σας, online στο https://www.nespresso.com/gr/, τηλεφωνικά ή σε μία από τις Nespresso Boutiques.

Be the first to review this item!


Bookmark this

26 Jan 2018


By BizNews
Advertisement