Έκθεση: «Ελλάδος Γεύση»


 

 Για 4 μέρες, όλη η Ελλάδα θα βρίσκεται στην Αθήνα!

 

Με τα τρία βασικά μας συστατικά που είναι η γαστρονομία, ο τουρισμός και ο πολιτισμός, θα ετοιμάσουμε για εσάς το πιο ξεχωριστό πιάτο που δοκιμάσατε τον τελευταίο καιρό!  Εσείς απλά επισκεφθείτε το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στηνΑθήνα από τις 15 έως τις 18 Απριλίου και η «Ελλάδος Γεύση» σας υποσχόμαστε ότι θα είναι για εσάς εμπειρία!


Ένα σκηνικό μιας άλλης Ελλάδας σας περιμένει για να γευτείτε παραδοσιακά προϊόντα μαγειρεμένα από τους καλύτερους σεφ σερβιρισμένα στην πλατεία του χωριού! Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»μας μεταφέρει στα ήθη, στα έθιμα & την επιχειρηματικότητα του χωριού μας, του νησιού μας, του τόπου των διακοπών μας, του τόπου που μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε επαγγελματικά.


Live Μαγειρική
από γνωστούς σεφ, επαγγελματικές B2B συναντήσεις, Ελληνικό Παραδοσιακό Παντοπωλείο και Ελληνικό Μπαρ, Εκθέσεις φωτογραφίας και προβολές ταινιών, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, ομιλίες με θέμα successstories, συνέδριο για την Περιφερειακή Ανάπτυξη και  Επιχειρηματικότητα και ημερίδα με θέμα την Καινοτομία και Μηχανική Τροφίμων.


Διαδραστικότητα, Αλληλεπίδραση, Ψυχαγωγία, Ενημέρωση, Απασχόληση του επισκέπτη,
είναι τα χαρακτηριστικά της Έκθεσης«Ελλάδος Γεύση».


Αν είστε παραγωγός  και θέλετε να προβάλλετε τα προϊόντα σας τότε η«Ελλάδος Γεύση» είναι η  Έκθεσηγια εσάς, λάβετε μέρος στην Έκθεσηπου σας δίνει την προοπτική να εισέλθετε σε νέες αγορές, στηνΈκθεση που διαφημίζει τον τόπο σας περισσότερο από κάθε άλλη.


Η συμμετοχή σας πλαισιώνεται από τις Περιφέρειες, Δήμους και αρκετούς ακόμη κρατικούς φορείς.


Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»πραγματοποιείται με τη στήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμούκαι του Δήμου Περιστερίου. Επίσης,τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης,του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.


Η Ελλάδα παρέχει τόσες ευκαιρίες, αρκεί να τις ανακαλύψουμε!


Περισσότερες πληροφορίες : www.elladosgefsi.gr  www.alfaexpo.gr


Facebook/Ελλάδος Γεύση


Ώρες Λειτουργίας: 10.00-21.00Be the first to review this item!


Bookmark this

04 Mar 2016


By office Trikalanews
Advertisement