Βραστήρας για ζεστό νερό σε λίγα δευτερόλεπτα


Ο βραστήρας έχει γίνει πλέον μία από τις απαραίτητες και αγαπημένες ηλεκτρικές συσκευές σε κάθε σύγχρονο σπίτι. Σε πολλά νοικοκυριά υπάρχουν δύο και τρεις τέτοιες συσκευές.

Ο ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ 1,5LT RUSSELL HOBBS 20760-70/RH ανήκει σε μια ομάδα ποιοτικών ηλεκτρικών συσκευών. Με μια κανάτα χωρητικότητας 1.0 λίτρου, ο βραστήρας Clarity είναι αρκετά μεγάλος για να κάνει μέχρι και έξι κούπες. Έχει επίσης μια ηλεκτρονική υπενθύμιση αντικατάσταση της κεφαλής, έτσι ώστε να ξέρετε πάντα όταν έρχεται η ώρα να την αλλάξετε.

O βραστήρας Clarity διαθέτει ένα καινοτόμο σύστημα φιλτραρίσματος του νερού για τη διασφάλιση καθαρότερου νερού που οδηγεί σε καλύτερη γεύση. Με το κρυστάλλινο περίβλημά του και τις λεπτομέρειες από βουρτσισμένο ανοξείδωτο ατσάλι, αυτός ο προηγμένος βραστήρας αποπνέει στυλ και κομψότητα.

Επίσης, σας βοηθά να αποτρέψετε την ακαταστασία από τον πάγκο εργασίας σας, καθώς η βάση έχει ενσωματωμένη θέση για το καλώδιο, έτσι ώστε να μπορείτε να το αποθηκεύσετε όταν δεν είναι σε χρήση. Αυτός ο σούπερ κομψός βραστήρας διαθέτει ενσωματωμένο Brita σύστημα φίλτρου νερού για την απομάκρυνση ακαθαρσιών, τη μείωση αλάτων και του χλωρίου, και τη μόνιμη απορρόφηση χαλκού και μολύβδου θα μπορούσαν να προκύψουν στο νερό της βρύσης.

Χαρακτηριστικά

-Premium γυάλινο σώμα με Schott-Duran γυαλί κατασκευασμένο στη Γερμανία.

-Ανταλλακτικό φίλτρο Maxtra ΔΩΡΕΑΝ.

-Ένδειξη αλλαγής φίλτρου Memo Brita.

-Αφαιρούμενο, πλενόμενο φίλτρο.

-Ενδεικτική λυχνία τροφοδοσίας.

-Ανάβει μπλε Φωτάκι μόλις βράσει.

-Αυτόματη απενεργοποίηση.

-Χωρητικότητας 1 λίτρου βραστήρας, χωρητικότητα φίλτρου 0,5 λίτρου.

-Λιγότερα άλατα και περισσότερη γεύση, καλύτερη γεύση τσαγιού και καφέ.

-Κρυφό θερμαντικό στοιχείο.

-Αποθήκευση του καλωδίου.

Be the first to review this item!


Bookmark this

26 Jan 2018


By BizNews
Advertisement