Αφυγραντήρας για κάθε σπίτι


Ο αφυγραντήρας είναι η συσκευή που κερδίζει την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού, ανδρών και γυναικών στην εποχή μας, αφού το πρόβλημα της υγρασίας ταλαιπωρεί τα περισσότερα σπίτια.

Αυτός ο αφυγραντήρας αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση που συνδυάζει τον ιονιστή, τo στέγνωμα ρούχων αλλά και την έξυπνη αφύγρανση. Εξασφαλίστε καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα στο χώρο σας με τον ενσωματωμένο ιονιστή αέρα και απολαύστε στεγνά ρούχα τις ημέρες με έντονη υγρασία και βροχή. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για υπνοδωμάτια και χώρους όπου απαιτείται χαμηλή στάθμη θορύβου.

Εξασφαλίστε καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα και απαλλαχτείτε από σκόνες, βακτήρια, καπνό τσιγάρου και δυσάρεστες οσμές. Με τον αφυγραντήρα EVA II, σας δίνετε η δυνατότητα να στεγνώσετε τα ρούχα σας τις ημέρες με έντονη υγρασία και βροχή, ενεργοποιώντας την οικονομική λειτουργία «στέγνωμα ρούχων (Dryer)».

Ακόμα, εξοικονομήστε ενέργεια με τη λειτουργία της έξυπνης αφύγρανσης και αντιμετωπίστε άμεσα και αποτελεσματικά, ανάγκες αυξημένης υγρασίας, με την ενεργοποίηση της λειτουργίας Turbo.

Ενεργοποιώντας τη λειτουργία ιονιστή, αρνητικά ιόντα απελευθερώνονται στο χώρο απορροφώντας σκόνη, βακτήρια, καπνό τσιγάρου και άλλες δυσάρεστες οσμές, προσφέροντας υγιεινή ατμόσφαιρα υψηλής ποιότητας.

Εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια, χάρη στην λειτουργία της έξυπνης αφύγρανσης. Ο αφυγραντήρας επιλέγει αυτόματα τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας του χώρου ανάλογα με τη θερμοκρασία δωματίου και σας εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και άριστες συνθήκες χώρου.

Τέλος, στεγνώστε τα ρούχα σας αποτελεσματικά και υγιεινά, με τη λειτουργία Dryer. Ο αέρας που παράγεται ενισχύει την αίσθηση φρεσκάδας και εξασφαλίζει στεγνά και ευωδιαστά ρούχα, διατηρώντας το δωμάτιο απόλυτα στεγνό.

Be the first to review this item!


Bookmark this

26 Jan 2018


By BizNews
Advertisement