Αφυγραντήρας για την καταπολέμηση της υγρασίας


Ο αφυγραντήρας είναι η συσκευή που κερδίζει την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού, ανδρών και γυναικών στην εποχή μας. Το πρόβλημα της υγρασίας ταλαιπωρεί τα περισσότερα σπίτια σε αρκετές περιοχές ανά τον κόσμο.

Αυτός ο αφυγραντήρας αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση που συνδυάζει τον ιονιστή, τo στέγνωμα ρούχων αλλά και την έξυπνη αφύγρανση. Πετύχετε την καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα στο χώρο σας με τον ενσωματωμένο ιονιστή αέρα και απολαύστε στεγνά ρούχα τις ημέρες με έντονη υγρασία και βροχή.

Είναι ιδανική επιλογή για υπνοδωμάτια και χώρους όπου απαιτείται χαμηλή στάθμη θορύβου. Μειώστε γρήγορα την υγρασία, σε χώρους όπου είναι ιδιαίτερα αυξημένη, χάρη στην αναβαθμισμένη λειτουργία Turbo, ενισχύει την εξαγωγή αέρα, και επαναφέρει αποτελεσματικά σε σύντομο χρονικό διάστημα, τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας, χαρίζοντας άνετη ατμόσφαιρα.

Ακόμα, μεταφέρετε εύκολα τον αφυγραντήρα, όπου και όποτε επιθυμείτε. Τα περιστρεφόμενα ροδάκια που διαθέτει η συσκευή, σας επιτρέπουν να την μεταφέρετε όπου είναι απαραίτητο, ώστε να έχετε αποδοτικότερα αποτελέσματα. Επωφεληθείτε από τη λειτουργία της συνεχούς αφύγρανσης για άμεσα αποτελέσματα όπου απαιτείται η αδιάκοπη λειτουργία του αφυγραντήρα.

Με την συνεχή αφύγρανση η συσκευή δρα καταλυτικά σε απαιτητικές συνθήκες όπως στέγνωμα ρούχων ή πλημμυρισμένων δωματίων. Επιπλέον, ξεγνοιάστε από το συνεχές άδειασμα του δοχείου νερού χάρη στη δυνατότητα συνεχούς αποστράγγισης. Η λειτουργία του αφυγραντήρα είναι ασφαλής, χάρη στον ειδικό εξοπλισμό για προστασία από υπερχείλιση.

Όταν το δοχείο νερού γεμίσει, ο αφυγραντήρας απενεργοποιείται αυτόματα και η ένδειξη Full ανάβει για να σας ειδοποιήσει ότι ήρθε η ώρα να αδειάσετε το δοχείο νερού, αποτρέποντας οποιαδήποτε διαρροή. Τέλος, η συσκευή διαθέτει 24ωρο χρονοδιακόπτη.

Be the first to review this item!


Bookmark this

26 Jan 2018


By BizNews
Advertisement