Ηλεκτρική σκούπα με κυκλωνική τεχνολογία


Οι ηλεκτρικές σκούπες αποτελούν μια πολύ αγαπημένη συσκευή για κάθε σπίτι. Αυτό φαίνεται και από τις μεγάλες πωλήσεις που σημειώνουν κάθε χρόνο και την προηγμένη τεχνολογία που έχουν τα νέας γενιάς προϊόντα.

Η ηλεκτρική σκούπα Rowenta RO3786 Compact Power Cyclonic λειτουργεί με κάδο και προσφέρει άψογα αποτελέσματα καθαρισμού χάρη στην προηγμένη κυκλωνική τεχνολογία, την οποία διαθέτει. Ακόμη, έχει δύο επίπεδα φιλτραρίσματος για απόλυτη υγιεινή και ειδικό εξάρτημα για τις τρίχες των κατοικίδιων.

Η σκούπα Compact Power Cyclonic έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τις πιο αυστηρές και σύγχρονες προδιαγραφές που υπάρχουν. Είναι ιδανική επιλογή για αυτούς που αναζητούν αποτελεσματικές και εύχρηστες ηλεκτρικές σκούπες. Επιπλέον, η Compact Power Cyclonic προσφέρει βελτιωμένη εργονομία στη χρήση, είναι εύκολη στη μεταφορά και στην αποθήκευση. Αυτή η σειρά προσφέρει απόδοση 3Α, με Α στην απόδοση καθαρισμού σε σκληρά δάπεδα, Α στην εκπομπή σκόνης και Α στην ενεργειακή απόδοση.

Χάρη στο σύστημα Air Booster και στην προηγμένη κυκλωνική τεχνολογία, αυτή η σκούπα έχει το κορυφαίο στην κατηγορία του σύστημα συλλογής σκόνης σε όλα τα δάπεδα. Το κυκλωνικό σύστημα εγγυάται βέλτιστο διαχωρισμό αέρα/σκόνης για άψογα αποτελέσματα καθαρισμού. Η συγκεκριμένη ηλεκτρική σκούπα διαθέτει ισχυρό, υψηλής απόδοσης πέλμα αναρρόφησης εμπλουτισμένο με ποιοτικές υφές.

 

 

Χαρακτηριστικά           

Ενεργειακή Κλάση     A

Απόδοση Καθαρισμού σε Χαλιά       C

Απόδοση Καθαρισμού σε Σκληρό Δάπεδο    A

Ισχύς   750 Watt

Χωρητικότητα             1.5 lt

Επίπεδο Θορύβου       79 db

Απορρόφηση   Στερεών

Be the first to review this item!


Bookmark this

29 Jan 2018


By BizNews
Advertisement