Ηλεκτρική σκούπα με κάδο


Οι ηλεκτρικές σκούπες έχουν απλοποιήσει την υπόθεση της καθαριότητας σε όλα τα σπίτια. Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε ποιοτικά προϊόντα αυτού του τύπου σε προσιτές τιμές και με εγγύηση.

Η σκούπα Rowenta RO3786 Compact Power Cyclonic λειτουργεί με κάδο και προσφέρει άψογα αποτελέσματα καθαρισμού χάρη στην προηγμένη κυκλωνική τεχνολογία. Έχει σχεδιαστεί για αυτούς που αναζητούν αποτελεσματικές και εύχρηστες ηλεκτρικές σκούπες. Διαθέτει δύο επίπεδα φιλτραρίσματος για απόλυτη υγιεινή και ειδικό εξάρτημα για τις τρίχες κατοικίδιων.

Αυτή η σειρά προσφέρει απόδοση 3Α, με Α στην απόδοση καθαρισμού σε σκληρά δάπεδα, Α στην εκπομπή σκόνης και Α στην ενεργειακή απόδοση. Επιπλέον, η Compact Power Cyclonic προσφέρει βελτιωμένη εργονομία στη χρήση, είναι εύκολη στη μεταφορά και στην αποθήκευση.

Εύκολο σύστημα "CLEAN EXPRESS", με 4 απλές κινήσεις για να ξεφορτωθείς τη σκόνη. Αφαίρεσε και άδειασε τον κάδο σε 4 απλά βήματα. Ο κάδος έχει χωρητικότητα 1,5 λίτρα. Διαθέτει δύο επίπεδα φιλτραρίσματος. Ένα πλενόμενο αφρώδες φίλτρο τοποθετημένο πριν το μοτέρ, αλλά και μία κασέτα φίλτρου τοποθετημένη στην έξοδο του αέρα. Τέλος, προσφέρει απόδοση εκπομπής σκόνης Α, ενώ ο αέρας φιλτράρεται 99,98% και βγαίνει καθαρός.

Be the first to review this item!


Bookmark this

29 Jan 2018


By BizNews
Advertisement