Η πιο εύκολη παρασκευή ροφημάτων


Η καφετιέρα εσπρέσο είναι μία συσκευή, την οποία βρίσκουμε στην εποχή μας σε δεκάδες διαφορετικά μοντέλα στην αγορά. Τα νέας γενιάς προϊόντα μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε κάθε νοικοκυριό. 

Η Bosch Tassimo TAS3205 αποτελεί ιδανική επιλογή για την πιο εύκολη παρασκευή ροφημάτων με το πάτημα ενός κουμπιού. Είναι έτοιμη για χρήση αμέσως, λόγω του ότι δεν χρειάζεται σχεδόν καθόλου χρόνο προθέρμανσης. Πρόκειται για την πιο μικρή σε μέγεθος TASSIMO μηχανή σε διαχρονικό και μοντέρνο σχεδιασμό.

Παρέχει τέλεια ποιότητα ροφημάτων χάρη στο έξυπνο σύστημα INTELLIBREW και πιο εύκολη παρασκευή ροφημάτων με Smart Start. Επιπλέον, οι LED ενδείξεις παρέχουν πληροφορίες για τη συσκευή: Standby, Αυτόματη λειτουργία. Χειροκίνητη λειτουργία. Γέμισμα δοχείου νερού, Ανάγκη καθαρισμού συσκευής, για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της καφετιέρας εσπρέσο.

Προσφέρει απλή έναρξη της προετοιμασίας παρασκευής όλων των ροφημάτων, πιέζοντας με το φλιτζάνι ή το ποτήρι την πλευρά που βρίσκεται πίσω από τη σχάρα στάλαξης. Επιπλέον, διαθέτει πατενταρισμένη τεχνολογία T DISC, χάρη στην οποία έχει έξυπνη αναγνώριση ροφήματος μέσω bar code και αυτόματο προσδιορισμό ποσότητας, χρόνου παρασκευής και ακριβούς θερμοκρασίας για το τέλειο ρόφημα.

Έχει αποσπώμενο δοχείο νερού 0.8 L και καινοτόμο τεχνολογία υγρού γάλακτος. Χάρη στο καινοτόμο θερμαντικό σύστημα, ο ταχυθερμαντήρας εξασφαλίζει μηδενικούς χρόνους προθέρμανσης κατά την εκκίνηση της συσκευής και ανάμεσα στα ροφήματα.

Σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία ζεστών ροφημάτων στη στιγμή: καφές, espresso, cappuccino, latte macchiato, ζεστή σοκολάτα ή τσάι.

Be the first to review this item!


Bookmark this

30 Jan 2018


By BizNews
Advertisement