Ηλεκτρικό σκουπάκι και ξενοιάστε


Το σκουπάκι είναι μια ηλεκτρική συσκευή, η οποία βρίσκεται κάθε χρόνο ψηλά στην προτίμηση των καταναλωτών. Όλα τα νέα νοικοκυριά αποκτούν ένα προϊόν τέτοιου τύπου προηγμένης τεχνολογίας. Στην αγορά θα βρείτε ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Ο Hoover Ultra Vortex Καθαριστής στρωμάτων και άλλων μαλακών επιφανειών ισχύος 500 Watt, αποτελεί κορυφαία επιλογή για κάθε σπίτι. Η περιστρεφόμενη βούρτσα κεφαλής, περιστρέφεται με ταχύτητα 4200 στροφών ανά λεπτό, αποκολλώντας από τις επιφάνειες κάθε ίχνος σκόνης και υπολειμμάτων. Αυτή η λειτουργία καθιστά το Vortex ιδανικό για σπίτια με κατοικίδια

Η πολύ υψηλή ισχύς του κινητήρα, συγκριτικά και με το μέγεθος της συσκευής, 500 Watt, σε συνδυασμό με την κυκλωνική τεχνολογία αναρρόφησης, καθαρίζει σε μεγάλο βάθος τις επιφάνειες. Η λυχνία αποστείρωσης ακτινών UV-C , ενεργοποιείται από τον διακόπτη ελέγχου της συσκευής. Η δράση της εξοντώνει 99,9% των βακτηρίων και ακάρεων σκόνης ενώ εμποδίζει την επανεμφάνιση τους.

Επίσης, ο ενσωματωμένος μηχανισμός φωτοκύτταρου εξασφαλίζει ότι η λάμπα λειτουργεί μόνο όταν η συσκευή εφάπτεται πλήρως πάνω στις επιφάνειες. Βαθύς καθαρισμός επιφανειών. Διαθέτει πιστοποίηση από τον διεθνώς αναγνωρισμένο και έγκυρο οργανισμό στην Αγγλία British Allergy Foundation. Το προϊόν με αυτή τη σήμανση είναι «πιστοποιημένο προϊόν μείωσης των αλλεργιών».

Χαρακτηριστικά:          

Ισχύς: 500 Watt

Χωρητικότητα: 300 ml

Απορρόφηση: Στερεών

Εξαρτήματα: Δεν διαθέτει

Βάρος σε Kg: 2.2

Χρώμα: Λευκό - Κόκκινο

Επιπλέον: UVC Λάμπα - Σκοτώνει τα ακάρεα

Εγγύηση Προμηθευτή: 2 έτη

Be the first to review this item!


Bookmark this

28 Feb 2018


By BizNews
Advertisement