Ραβδομπλέντερ για κάθε σπίτι


Τα ραβδομπλέντερ είναι ποιοτικές συσκευές για την κουζίνα κάθε σπιτιού.

Το ραβδομπλέντερ Braun MQ3035WH Sauce ισχύος 700 Watt, με κοπτήριο, συρμάτινο αναδευτήρα μαρέγκας, μοναδικό σχήμα καμπάνας για πολτοποίηση χωρίς πιτσίλισμα και τέλειο αποτέλεσμα, χωρίς να λερώνεις την κουζίνα σου.

Το MultiQuick 3 διαθέτει σχεδιασμό POWERBell Plus με μία extra κάθετη λεπίδα μέσα στην καμπάνα για περισσότερη και πιο αποτελεσματική πολτοποίηση. Το Dual Speed control είναι απολύτως εύκολο στο χειρισμό. Το Braun MQ3035WH Sauce με ισχύς 700 watt διαθέτει αθόρυβο μοτέρ συνεχούς ρεύματος, υψηλές επιδόσεις και λειτουργία turbo για πιο γρήγορο και λεπτοκομμένο αποτέλεσμα στην επεξεργασία τροφής.

Όλα τα τμήματα της συσκευής μπαίνουν στο πλυντήριο πιάτων (Εξαιρείται το μοτέρ). Το πατενταρισμένο σύστημα EasyClick σου επιτρέπει απλώς να απολαύσεις περισσότερες χρήσεις κατά την προετοιμασία φαγητού. Δύο πλήκτρα, μία κίνηση για γρήγορη και εύκολη αλλαγή όλων των φανταστικών EasyClick εξαρτημάτων της Braun.

Διαθέτει έξτρα, μικρή κάθετη λεπίδα κοψίματος, πολτοποιεί ολόκληρες τροφές σε δευτερόλεπτα, άνετη λαβή και μαλακά πλήκτρα για εύκολη και ασφαλή χρήση και αποσπώμενη ράβδο για πρακτικό και εύκολο καθάρισμα. Επιπλέον χαρακτηριστικά:

Σχεδιασμός ράβδου σε σχήμα καμπάνας. Έξτρα μικρή κάθετη λεπίδα που επιτρέπει περισσότερο κόψιμο και πολτοποιεί μεγάλα κομμάτια φαγητού με τη μικρότερη προσπάθεια. Συρμάτινος αναδευτήρας μαρέγκας, για σαντιγύ, για το χτύπημα κρέμας, αυγών, για ανάμιξη ζύμης για κέικ ή για το ανακάτεμα αυγολέμονου, καθώς και για την παρασκευή γρήγορων σπιτικών επιδορπίων.

Κοπτήριο 500ml για κόψιμο σκληρών τροφών (λαχανικά, τυριά κ.ά.), ξηρών καρπών και αρωματικών βοτάνων σε δευτερόλεπτα.

Be the first to review this item!


Bookmark this

26 Mar 2018


By Giorgos Vallas
Advertisement