Εύκολο πεντικιούρ χάρη στις νέες τεχνολογίες


Το πεντικιούρ είναι μια δύσκολη διαδικασία για όσους επιθυμούν να την κάνουν μόνοι τους χωρίς να έχουν τα κατάλληλα εργαλεία. Οι διάφορες πρωτοποριακές συσκευές που κυκλοφορούν στις μέρες μας στην αγορά, κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα.

Θέλεις εξαιρετικά γυαλιστερά νύχια με όμορφη, φυσική λάμψη; Το Silk'n MicroNail κάνει παιχνιδάκι την περιποίηση των άκρων σου. Το Silk'n MicroNail λειαίνει ακόμα και τα πιο σκληρά νύχια και τα γυαλίζει εν ριπή οφθαλμού. Όσοι χρησιμοποιούν την κλασσική λίμα πρέπει να την κινούν προς μία μόνο κατεύθυνση, χωρίς μπρος-πίσω, για να μην σπάσουν τα νύχια. Επειδή το Silk'n MicroNail είναι εξ ολοκλήρου ηλεκτρικό, κάνει κυριολεκτικά όλη τη σκληρή δουλειά για εσένα.

Παρόμοιες συσκευές χρησιμοποιούνται σε επαγγελματικά σαλόνια μανικιούρ/πεντικιούρ. Διαθέτει δύο κυλίνδρους, ο καθένας με τη δική του συγκεκριμένη λειτουργία. . Λειαίνει τα νύχια αφαιρώντας τα μικροσκοπικά βαθουλώματα και τις αύλακες και, στη συνέχεια, δίνει στα νύχια εξαιρετικά γυαλιστερή λάμψη.

Το Silk'n MicroNail είναι εύκολο στη χρήση. Έχει σχεδίαση μικρού μεγέθους, για να γυαλίζεις τα νύχια σου πανεύκολα. Επιπλέον, το Silk'n MicroNail είναι κατάλληλο για την περιποίηση των νυχιών τόσο στα πόδια όσο και τα χέρια. Έτσι έχεις τέλεια γυαλισμένα νύχια, με όμορφα αποτελέσματα στην άνεση και την ησυχία του σπιτιού σου.

Χαρακτηριστικά:          

Τύπος Λειτουργίας: Μπαταρίας

Ταχύτητες: 1

Εξαρτήματα: 2 κύλινδροι για λείανση και γυάλισμα

Επιπλέον: Κατάλληλο για χρήση και σε τεχνητά νύχια

Εγγύηση Προμηθευτή: 2 έτη

Be the first to review this item!


Bookmark this

28 Mar 2018


By Giorgos Vallas
Advertisement