Η συσκευή που σας λύνει τα χέρια


Στην εποχή μας διατίθενται στο εμπόριο διάφορες πρωτοποριακές συσκευές, οι οποίες κάνουν το πεντικιούρ διασκεδαστικό.

Το Silk'n MicroNail διαθέτει δύο κυλίνδρους: τον κύλινδρο μικρολείανσης και τον κύλινδρο μικρογυαλίσματος. Ο πρώτος έχει γκρι χρώμα και αφαιρεί τα μικροσκοπικά βαθουλώματα και τις αύλακες από την επιφάνεια του νυχιού, εξασφαλίζοντας όμορφη και λεία εμφάνιση. Ο δεύτερος έχει λευκό χρώμα και είναι ειδικά σχεδιασμένος για να δίνει στα νύχια εξαιρετική λάμψη που διατηρείται ακόμα και για δύο εβδομάδες.

Εξαιτίας του πολυάσχολου τρόπου ζωής μας, δεν προλαβαίνουμε να αφιερώσουμε τον χρόνο που θα θέλαμε στην εμφάνισή μας. Τα νύχια μας ταλαιπωρούνται. Ευτυχώς, η έλλειψη χρόνου δεν είναι πλέον ζήτημα, χάρη στο Silk'n MicroNail. Τα νύχια διατηρούν τη λάμψη τους για δύο εβδομάδες ή και περισσότερο. Είτε βρίσκεσαι στο σπίτι είτε εκτός, το Silk'n MicroNail είναι η ιδανική συσκευή για πλήρες μανικιούρ, γρήγορα.

Οι κύλινδροι περιστρέφονται πάντα προς μία κατεύθυνση, εξασφαλίζοντας ότι τους χρησιμοποιείς πάντα στην κατάλληλη θέση. Αυτό σημαίνει ότι τα νύχια σου βρίσκονται πάντα σε άριστη κατάσταση. Το MicroNail είναι επίσης κατάλληλο για χρήση σε τεχνητά νύχια από τζελ ή ακρυλικό, χωρίς να τα καταστρέφει. Οι ακριβές υπηρεσίες γυαλίσματος σε σαλόνι μανικιούρ/πεντικιούρ ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα μπορείς να το κάνεις μόνη σου.

Χαρακτηριστικά:          

Τύπος Λειτουργίας: Μπαταρίας

Ταχύτητες: 1

Εξαρτήματα: 2 κύλινδροι για λείανση και γυάλισμα

Επιπλέον: Κατάλληλο για χρήση και σε τεχνητά νύχια

Εγγύηση Προμηθευτή: 2 έτη

Be the first to review this item!


Bookmark this

28 Mar 2018


By Giorgos Vallas
Advertisement