Σύστημα σιδερώματος για καθημερινή χρήση


Το σύστημα σιδερώματος είναι μία λύση που προτιμούν όλο και πιο πολλοί καταναλωτές, άνδρες και γυναίκες.

Το Philips Perfect Care Σύστημα σιδερώματος με Γεννήτρια Ατμού 2400W και Δεξαμενή Νερού 1.7L και Αποθήκευση Καλωδίου στη Βάση σε Μπλε χρώμα, GC7015/20, σας δίνει τη δυνατότητα να σιδερώνετε από τζιν μέχρι μεταξωτά, χωρίς ρυθμίσεις θερμοκρασίας, εγγυημένα χωρίς καψίματα σε όλα τα υφάσματα που σιδερώνονται.

Διαθέτει επαναστατική τεχνολογία με προηγμένο επεξεργαστή που ελέγχει με ακρίβεια τη θερμοκρασία της πλάκας και μικρού μεγέθους σύστημα ατμού ProVelocity που παρέχει περισσότερο ατμό για πιο γρήγορο σιδέρωμα.

Χάρη στη χωρητικότητα 1,7 L του δοχείου νερού, μπορείτε να σιδερώνετε έως και 2 ώρες συνεχόμενα χωρίς γεμίσματα, ενώ το μεγάλο άνοιγμα γεμίσματος, έχει ως αποτέλεσμα το δοχείο να γεμίζει γρήγορα. Η βολή ατμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθετο ατμό και επίμονες τσακίσεις.

Όσο περισσότερος είναι ο ατμός, τόσο πιο γρήγορα γίνεται το σιδέρωμα. Συγκεκριμένα, ο συνεχής, εξαιρετικά ισχυρός ατμός διεισδύει βαθιά στο εσωτερικό του ρούχου, με αποτέλεσμα η διαδικασία να είναι πιο γρήγορη και αποτελεσματική. Η ισχύς του ατμού μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Χαρακτηριστικά:

    Χρόνος προθέρμανσης : 2  ελάχιστο

    Αναπλήρωση ανά πάσα στιγμή:Ναι

    Ασφαλές για όλα τα υφάσματα: Ακόμα και για ευαίσθητα όπως τα μεταξωτά

    Χωρητικότητα δεξαμενής νερού: 1700  ml

    Γέμισμα και άδειασμα νερού: Πολύ μεγάλο στόμιο γεμίσματος

    Μήκος καλωδίου ρεύματος: 1,8  ιγ

    Σύστημα τύλιξης καλωδίου: Κλιπ καλωδίου

    Μήκος σωλήνα: 1,6  ιγ

    Αποθήκευση σωλήνα: Χώρος αποθήκευσης σωλήνα

    Ανοιχτή λαβή: Ναι

Be the first to review this item!


Bookmark this

28 Mar 2018


By Giorgos Vallas
Advertisement