Ασύρματος συναγερμός σπιτιού


Οι συναγερμοί αποτελούν μία επιλογή για πολλές οικογένειες, οι οποίες θέλουν να προστατέψουν την περιουσία τους σήμερα.

Ο ασύρματος συναγερμός Smanos X300 GSM/SMS εξασφαλίζει αξιόπιστη εποπτεία του χώρου σου και θεωρείται κατάλληλη για οικιακή χρήση. Σου δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσεις εύκολα και διακριτικά τα πάντα στον χώρο με την βοήθεια των ασύρματων αισθητήρων που περιλαμβάνονται στην συσκευασία αλλά και πωλούνται ξεχωριστά, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Στην συσκευασία έχουν τοποθετηθεί η κεντρική μονάδα ασύρματου συναγερμού, ασύρματος ανιχνευτής κίνησης (MD2300), ασύρματος ανιχνευτής πόρτας (DS2300), ασύρματο τηλεχειριστήριο x2 (RE2300).

Όλα τα προϊόντα Smanos έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ασύρματη ευελιξία, την εύκολη  γρήγορη σύνδεση και την ασφάλεια. Σου δίνεται η ευκαιρία να ελέγξεις τον ασύρματο συναγερμό μέσα από την φορητή σου συσκευή, χάρη στην εφαρμογή που διατίθεται δωρεάν για κατέβασμα σε iOS & Android λειτουργικό.

Ακόμα, μπορείς να ενημερωθείς μέσω ειδοποιήσεων (push notifications). Η συσκευή δέχεται κάρτα SIM για να μπορεί να σου στείλει μήνυμα, αλλά και να πραγματοποιήσει κλήσεις σε αριθμούς που εσύ θα επιλέξεις.

Χαρακτηριστικά:

Το μέλλον είναι εδώ

Απόλαυσε ασφάλεια και προστασία στον χώρο σου με τον ασύρματο συναγερμό X300 Smanos και σύνδεσε σε αυτόν μια μεγάλη ποικιλία αισθητήρων ανάλογα με τις ανάγκες σου! Διάλεξε ανάμεσα από αισθητήρες πόρτας/παραθύρου, πλημμύρας, καπνού, κίνησης, κωδικών κ.α. με την ασύρματη ευελιξία και σιγουριά της Smanos. Μπορείς να συνδέσεις ταυτόχρονα έως 10 τηλ/ρια και έως 50 αισθητήρες.

Be the first to review this item!


Bookmark this

29 Mar 2018


By Giorgos Vallas
Advertisement