Ασύρματος συναγερμός για απαιτητικούς καταναλωτές


Οι συναγερμοί αποτελούν μία λύση για πολλές οικογένειες, οι οποίες θέλουν να προστατέψουν την περιουσία τους σήμερα.

Ο ασύρματος συναγερμός Smanos X300 GSM/SMS εξασφαλίζει αξιόπιστη εποπτεία του χώρου σου και θεωρείται ιδανική για οικιακή χρήση. Σου δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσεις εύκολα και διακριτικά τα πάντα στον χώρο με την βοήθεια των ασύρματων αισθητήρων που περιλαμβάνονται στην συσκευασία αλλά και πωλούνται ξεχωριστά, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Χαρακτηριστικά:

Έξυπνη ειδοποίηση

Ο X300 όταν ενεργοποιηθεί, περιλαμβάνει σειρήνα με ένταση τα 105 DeciBel (η μεγάλη έκθεση του ανθρώπου σε ήχους άνω των 95 dB μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη ακοής) και σου στέλνει ειδοποίηση για να δράσεις άμεσα αν χρειάζεται (μέρα-νύχτα) μέσω push notifications αλλά και μέσω κάρτας SIM (850/900/1800/1900 MHz συχνότητα δικτύου κάρτας) πραγματοποιεί προκαθορισμένες κλήσεις. Μπορείς επίσης να κατεβάσεις την δωρεάν εφαρμογή σε iOS & Android.

Ασφαλή επικοινωνία αισθητήρων

Ασφαλή επικοινωνία των αισθητήρων μεταξύ τους, χρονισμένη στα 868MHz για να μην υπάρχουν εμπόδια. Η συσκευή περιλαμβάνει και επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου 1200mAh σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, θα σε προστατεύσει για επιπλέον ώρες. Επίσης, περιλαμβάνει ηχείο και μικρόφωνο για να μπορείς να απολαμβάνεις αμφίδρομη επικοινωνία από την φορητή σου συσκευή με την κεντρική μονάδα του συναγερμού.

Διάλεξε αισθητήρες

Σου δίνετε η δυνατότητα να δημιουργήσεις εσύ κομμάτι κομμάτι την ασφάλεια του χώρου σου, ανάλογα με τις ανάγκες του! Βρες τους κατάλληλους αισθητήρες μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από την smanos για να καλύψεις τις ανάγκες σου ασύρματα. Όλοι οι αισθητήρες είναι συμβατοί με τον κεντρικό συναγερμό.

Συμβατές Συσκευές: iOS & Android

Be the first to review this item!


Bookmark this

29 Mar 2018


By Giorgos Vallas
Advertisement