Νοσοκομειακή Περίθαλψη


Τα έξοδα νοσηλείας είναι ίσως η μεγαλύτερη δαπάνη που καλείται να πληρώσει κάποιος σε περίπτωση ενός προβλήματος υγείας. Είναι πολύ εύκολο κανείς να εξασφαλίσει αυτά τα έξοδα σε περίπτωση ανάγκης σχεδιάζοντας ένα πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης.

Μπορεί κανείς με ένα χαμηλό ποσό κάθε μήνα να εξασφαλίσει έως και 500.000 ευρώ μετρητά για νοσοκομειακή περίθαλψη και μία έξτρα εφάπαξ παροχή ως επίδομα σε περίπτωση διάγνωσης καρκίνου. Η νοσηλεία του και η διατροφή του σε οποιαδήποτε κλινική ή μονάδα εντατικής θεραπείας καθώς και η κάθε επείγουσα αερομεταφορά που μπορεί να προκύψει είναι μέσα στις καλύψεις που παρέχονται. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζει κανείς πλήρη κάλυψη στην νοσηλεία του νιώθοντας πάντα ξέγνοιαστος και ξέροντας πως οτιδήποτε και να συμβεί θα μπορεί να ανταπεξέλθει στα έξοδα του χωρίς να επιβαρύνει την οικογένεια του και τον τραπεζικό του λογαριασμό και χωρίς να χρειάζεται να επιστρέψει σε κανέναν πίσω τα χρήματα που χρειάστηκαν για την αντιμετώπιση της νοσηλείας του.

Ελάτε στο γραφείο μας να κάνουμε μια ανάλυση των δικών σας αναγκών και να δούμε μαζί ποιο πρόγραμμα Νοσοκομειακής Περίθαλψης σας ταιριάζει, πάντα σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείας του κόσμου. Προτεραιότητα μας ο άνθρωπος.

Be the first to review this item!


Bookmark this

Advertisement