Αισθητική οδοντιατρική


Με την εξέλιξη της τεχνολογίας η αισθητική οδοντιατρική ,άρχισε να εξελίσσεται και αυτή με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Σήμα της κατατεθέν το λαμπερό χαμόγελο, μια και όλα ξεκίνησαν να γίνονται γνωστά από την επιθυμία να το αποκτήσουμε και εμείς. Κάπως έτσι μπήκε στην ζωή μας η αισθητική οδοντιατρική και οι γνώσεις μας γύρω από το αντικείμενό της ,άρχισαν να αυξάνονται.

Τα προβλήματα αισθητικής που δύναται να αντιμετωπίσει με επιτυχία είναι πολλαπλά. Μπορεί να αντιμετωπίσει ,να παρέμβει και να επιλύσει ,ένα μεγάλο φάσμα από αυτά μια και οι τεχνικές της ,στέφονται πάντα με επιτυχία όταν εφαρμόζονται σε ένα απολύτως υγιές στόμα.

Έτσι βρίσκουμε λύση στο να διορθώσουμε τα στραβά δόντια, τα αραιά, τις κηλίδες που υπάρχουν πάνω τους, να διορθώσουμε τον αποχρωματισμό των δοντιών που έρχεται με την πάροδο των χρόνων και εν γένει κάθε είδους παρέμβαση που θα μας οδηγήσει σε ένα φωτεινό αποτέλεσμα.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για να επιτευχθεί ο στόχος μας έχουν μικρή διάρκεια, είναι ανώδυνες και το κόστος τους συμβαδίζει με τα σημερινά δεδομένα.

Η Λεύκανση είναι η διεργασία που ακολουθείται ,η οποία θα κάνει τα δόντια μας πιο λευκά και φωτεινά με laser ή με νάρθηκες στο σπίτι.

Με τα επένθετα σύνθετης ρητίνης η πορσελάνης μπορούν να γίνουν και τα πίσω δόντια λευκά και να μην έχουμε πλέον πρόβλημα με μαύρα σφραγίσματα. Αυτή η αντικατάσταση του μαύρου με λευκό δεν ξεπερνάει τα 70 ευρώ.

Με τις όψεις σύνθετης ρητίνης ή πορσελάνης μπορούμε πλέον να βελτιώνουμε το σχήμα και την θέση των δοντιών μας.

H εργασία που πραγματικά αξίζει την προσοχή μας και ουσιαστικά είναι αυτό που όλοι επιζητούμε είναι Το Bonding / Lifting δοντιών όπου ο οδοντίατρος μπορεί να παρέμβει σε αρκετά σημεία και να μας δώσει αυτό το χαμόγελο του Hollywood και το πιο σημαντικό ,είναι ότι αυτή η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί σε μια μόνο επίσκεψη.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι χρειάζονται και κάποιες προσεκτικές κινήσεις ,όσον αναφορά την επιλογή γιατρού. Σώφρον θα είναι να επιλέξετε οδοντίατρο που έχει εξειδικευτεί στην αισθητική οδοντιατρική, να προηγηθεί ένα ραντεβού όπου θα σας πει αν υπάρχει σίγουρη επιτυχία των επιθυμιών σας, να προβεί σε ακτινολογικό έλεγχο, που είναι απαραίτητος για να μάθει επακριβώς σε τι κατάσταση βρίσκετε το στόμα σας και τα ούλα σας. Το ότι αναφέρθηκε από την αρχή η προϋπόθεση για υγιές στόμα δεν ήταν κατά τύχη, διότι αν υπάρχουν προβλήματα στο στόμα και να αρχίσει η θεραπεία ,απλά δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ. Πριν λοιπόν πάτε στο ραντεβού, καλό θα ήταν να επισκεφτείτε τον δικό σας οδοντίατρο που θα σας ενημερώσει για το πως είναι η κατάσταση. Όσο για το κόστος πέρα από το ότι έχει προσαρμοστεί στις καταστάσεις που βιώνουμε, παράλληλα και πάρα πολλά ιδιωτικά κέντρα αλλά και ιδιώτες οδοντίατροι ,έχουν προχωρήσει σε διευκολύνσεις με πιστωτική κάρτα ή μετρητά. Αποφασίστε το γιατί σίγουρα θα σας μείνει ένα χαμόγελο αξέχαστο.

Be the first to review this item!


Bookmark this

13 Jun 2018


By BizNews
Advertisement