Υπάρχουν Ευκαιρίες Για Ταμείο


Πάντα τα προκριματικά του EUROPA LEAGUE αποτελούνται από πάρα πολλές ομάδες και όχι τόσο γνωστές στο ευρύ κοινό ωστόσο υπάρχουν κάποια ματς τα οποία μπορούμε να τα θεωρήσουμε ως οδηγούς καθώς έχουμε μια γενική εικόνα λαμβάνοντας,φυσικά,το απαιτούμενο ρίσκο.

Πάμε λοιπόν συντηρητικά με τις παρακάτω επιλογές.

Στο παιχνίδι του Ατρόμητου με τη Δυναμό Μπρεστ έχοντας υπόψιν την ομάδα του Κάναντι περιμένω ένα ματς που θα βασιστεί πολύ στην αλληλοεξόντωση των καλών στοιχείων της καθεμία ομάδας.

Το δυνατό στοιχείο του Ατρόμητου είναι ξεκάθαρα το κέντρο του άρα προβλέπω ένα παιχνίδι κέντρου τουλάχιστον στο 1ο ημίχρονο.Καταλήγω έτσι στο under 2,5 και θα ρισκάρω το Χ του ημιχρόνου.

Στο άλλο ματς της Ελληνικής Ομάδας του Αστέρα Τρίπολης με τη Σκωτσέζικη Χιμπέρνιαν τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα για τον Αστέρα καθώς αντιμετωπίζει μια ομάδα αρκετά σκληρή και συμπαγής που αγωνίζεται ,ξεκάθαρα, σ´ένα πρωτάθλημα ποιοτικότερο από το Ελληνικό.

Ο Αστέρας έχει φέτος φτάσει τις 11 μεταγραφές και έτσι ίσως χρειαστεί ακόμα λίγο χρόνο ώστε να μονταριστεί το σύνολο.Η πρόταση μου εδώ θα είναι τα συνολικά 2-3 τέρματα.

Κάποιες προβλέψεις για τα υπόλοιπα ματς είναι :

Μόλντε-Λάτσι 1&Over 1,5

Αμπερντίν-Μπέρνλι G/G

Νόρτζελαντ-ΑΙΚ Στοκχόλμης G/G

Πάμε,λοιπόν,επιφυλακτικά και συντηρητικά για σήμερα καθώς είναι ακόμα πολύ νωρίς για όλες τις ομάδες.

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν ποντάρετε.

Be the first to review this item!


Bookmark this

26 Jul 2018


By BizNews
Advertisement