ΟΣΦΥΑΛΓΙΑ ΙΣΧΙΑΛΓΙΑ ΤΕΛΟΣ! Άμεσα, Ανώδυνα και με Άριστα αποτελέσματα


Η αντιμετώπιση της κήλης μεσοσπονδυλίου δίσκου γίνεται πλέον αναίμακτα, ανώδυνα και γρήγορα, σε 30 λεπτά, εφαρμόζοντας μία νέα τεχνική που ονομάζεται TESSYS.

 

Η τεχνική TESSYS είναι η πλάγια ενδοτρηματική ενδοσκοπική δισκεκτομή, η οποία πραγματοποιείται υπό τοπική αναισθησία, και μέσα σε μισή ώρα ολοκληρώνεται και ο ασθενής μπορεί να κινητοποιηθεί και να περπατήσει άμεσα μετά ο χειρουργείο.

 

Η επέμβαση γίνεται μέσα από μία τομή μερικών χιλιοστών χωρίς να κόβονται οι μύες, μέσα από ένα λεπτό σωλήνα, υπό τοπική αναισθησία για να είναι εφικτή η συνεργασία του ασθενούς και ο έλεγχος της ακεραιότητας του νεύρου. Συνήθως ο χειρουργός ζητά από τον ασθενή να κινήσει το πόδι ή να ελέγξει την υποχώρηση του πόνου άμεσα κατά το τέλος της επέμβασης.

 

Ο ασθενής εξέρχεται από το νοσοκομείο την ίδια μέρα, ενώ μπορεί να αναλάβει άμεσα τις καθημερινές του δραστηριότητες.

 

Η μέθοδος αυτή είναι κατάλληλη για τους περισσότερους ασθενείς, ακόμη και για εαυτούς που αντιμετωπίζουν σοβαρά συστηματικά προβλήματα υγείας (καρδιακά προβλήματα, αναπνευστικά προβλήματα, κακοήθειες, νεφρική ανεπάρκεια κτλ) διότι λόγω της πλάγιας θέσης και της αποφυγής χορήγησης γενικής αναισθησίας, δεν επιβαρύνονται καθόλου.

 

Η τεχνική TESSYS είναι μία δοκιμασμένη τεχνική που αυτό που τη διαφοροποιεί από τις υπάρχουσες τεχνικές είναι ότι είναι αναίμακτη, γρήγορη, και το σημαντικότερο, με εξαιρετικά αποτελέσματα, που είναι το κύριο ζητούμενο για τον ασθενή.

 

Η τεχνική εφαρμόζεται από την Δρ. Κωνσταντία Στοφόρου, Νευροχειρουργό, πιστοποιημένη χειρουργό για την ανωτέρω τεχνική.

Be the first to review this item!


Bookmark this

25 Mar 2019


By Κωνσταντία Στοφόρου MD PHD Νευροχειρουργός
Advertisement