Η οικονομικότερη λύση στην ηλεκτρονική τιμολόγηση ονομάζεται i-spirit


Η οικονομικότερη και αποτελεσματικότερη λύση της Ελληνικής αγοράς στην ηλεκτρονική τιμολόγηση ονομάζεται i-spirit.

Το πρόγραμμα εγκαθίσταται σε 1'. Αποστέλλει ηλεκτρονικά τα τιμολόγια και τις αποδείξεις λιανικών συναλλαγών χωρίς την χρήση του outlook, αρκεί ο υπολογιστής, το laptop ή το tablet σας να έχει internet, 

Η εφαρμογή, οι υπηρεσίες εγκατάστασης, εκπαίδευσης και η σύνδεση με τους συμβατούς φορολογικούς μηχανισμούς είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Με την χρήση της εφαρμογής σας παρέχουμε δωρεάν υπολογιστικά φύλλα και κειμενογράφο καθώς και τέσσερα διαφορετικά ημερολόγια, απόλυτα συμβατά με το word, excel της microsoft.

Δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας την ώρα που την χρησιμοποιείτε ώστε σε περίπτωση απώλειας ή βλάβης της συσκευής να μην χαθεί καμία πληροφορία. 

H εφαρμογή είναι desktop, εγκαθίσταται στον υπολογιστή σας και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ CLOUD. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζετε τα ευαίσθητα ψηφιακά δεδομένα και τα «μυστικά» της επιχείρησής σας.

To κόστος της ετήσιας υποστήριξης για τις αναβαθμίσεις ξεκινά από 0,30€ την ημέρα ή 9€ τον μήνα, χωρίς κανένα άλλο έξοδο. Οι αναβαθμίσεις είναι απαραίτητες για την λειτουργία της εφαρμογής, την καθιστούν σύννομη  σε φορολογικά νομοσχέδια, διασφαλίζουν την αποστολή δεδομένων στο λογιστή

Be the first to review this item!


Bookmark this

18 Nov 2016


Advertisement